Bortúrázók hétvégéje a Hajósi pincefaluban

Félpanzióval
2015. április 1- 2015. október 31-ig
borhaz

Szállás: Kovács Borház családi panziójában, Hajósi pincefalu
A Hajós-pincefaluban elhelyezkedő Kovács Borház 2012-ben épült Vendégházában igényesen berendezett, televízióval és saját fürdőszobával rendelkező szobáival várja az ide érkező vendégeket. Emellett 42 magyar szőlő fajtával telepített Hungaricum szőlőskert, gyermekek részére játszótér, szabadtéri főzési lehetőség, 80 fős konferenciaterem, hagyományos boros pince is megtalálható a komplexumban.

Ellátás: Svédasztalos reggeli a szálláson, borkóstolóval egybekötött vacsora mindkét este program szerint

Program: Pincelátogatás borkóstolóval hidegtálas sváb vacsorával a Sziegl pincében az érkezés estéjén, pénteken
Ismerkedés a Sziegl kézműves pincével, a helyi borkészítés és szőlőtermesztés hagyományaival, 4 fajta hajósi bor bemutatása és kóstolója a pincetulajdonos Sziegl Balázs közreműködésével.

Ismerkedés a Pincefaluval – gyalogtúra a présházak között
Min. 8 fő esetén vezetett gyalogtúra igényelhető a történelmi pincefaluban, kevesebb létszám esetén a program egyéni, amelyhez térképet és egy rövid informális leírást biztosítunk (távolság összesen: 3 km).
Pincelátogatás borkóstolóval egybekötött borvacsora pincepörkölttel a Huber Pincében szombat este
A Huber Pincében minimum 4 fajta hajósi bor bemutatása és kóstoltatása, ismerkedés a Huber kézműves pincével a pince tulajdonos Huber János közreműködésével. A borkóstoló végén kerül felszolgálásra a vacsora, melyhez a borfogyasztás biztosított.


A csomag ára: 25.300 Ft/fő/2éj

Fakultatív programajánlatok: látogatás Hajósra, itt az egykori Érseki Barokk Kastély és a Szent Imre Római Katolikus Templom megtekintése (távolság 3 km). Kalocsai városnézés (távolság 22 km), strandolás Szelidi-tavon (távolság 40 km)


Foglalás és további információ:
Telefon: 06-30/500-8498
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo
Tel.:+36/30-5008498
Kalocsa és Térsége Hírnevéért Vendégváró Egyesület

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Email