Hajós

A Hajós-Bajai Borvidék

A Hajós-Bajai Borvidék, a kézműves borok, a pincék fővárosa, Hajós a borászkodás egyik hazai központja. Mind e mellett pedig egyedülálló gyöngyszem Közép-Európában, hiszen több, mint 1200 festői présházával a legnagyobb pincefalu kontinensünk e tájékán. Tekintsék meg e páratlan városka értékeit!

hajos

A Kalocsa és Térsége Hírnevéért Vendégváró Egyesület összegyűjtötte az Ön számára leginkább érdekes információkat a Hajósi Pincefaluról. Megtalálhat minden tudnivalót Közép-Európa legnagyobb pincefalujáról és a legnagyobb pincészetekről. Rövid kirándulásaihoz, borkóstolókhoz, pincetúrákhoz és több napos itt tartózkodásához is megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb sétaútvonalakat és a pincefalu szépségeit térkép és virtuális séta segítségével. Programajánlónkban megnézheti a környék legnagyobb rendezvényeit is.
A honlap jobb oldalán található Irány Kalocsa! és Irány Szelid! fülek tovább irányítják Önt a pincefalu közvetlen szomszédságában található látványosságokhoz, amelyeket itt tartózkodása ideje alatt nem szabad kihagynia. Az 1000 éves történelmi múlttal rendelkező barokk kisvárosban eltöltött nap és a Szelidi-tó partján átpihent vidám délután a családdal felejthetetlen élményt nyújtanak! Mindezekről bővebb információért kattintson a fülekre!

Irány Hajós!

View the embedded image gallery online at:
http://iranykalocsa.hu/hajos-kastely-pincefalu#sigFreeId61d81a6802
.

logo
Tel.:+36/30-5008498
Kalocsa és Térsége Hírnevéért Vendégváró Egyesület

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Email