Berta Pince

Pincénk Közép-Európa legnagyobb pincefalujában az 1200 pincét számláló Hajósi Pincefaluban, Présház utcában található.

Kellermotel Bor-és Vadászház

A Kellermotel Bor- és Vadászház színvonalas és hangulatos szálláshely Közép Európa legnagyobb pincefalujában. A megújult, meghitt hangulatú Kellermotel 120 km-re fekszik Budapesttől, 20 km-re Kalocsától és 30 km-re Bajától, illetve 33 km-re Soltvadkerttől.

Zarándokház

szallas  2014. március 21-én adták át Hajóson a Magyar Zarándokút útvonalán található Zarándokházat.Az intézmény Hajós központjában a Szigeti Fő u. 10-ben található. 

Huber Pince

bor Én lennék az, aki annyira szeret, a barátokat, a borokat, az ételeket, az esőt, a napsütést, a szelet, az évszakokat...

Hodován Pince

bor A Hajósi Pincefalu központi helyén található az 54.sz. Főútról letérve a Borbíró utcára, közvetlenül a Nagyszínpad mellett.

Kovács Borház és Panzió

szallas bor etterem Szállás a Vendégházban

2012-ben épült vendégházunk 8 igényesen berendezett fürdőszobás szobával várja vendégeket.

Felszereltség

Földszinti szobák
1 szoba 2 db különálló fekhellyel
2 szoba 1 db heverő (mozgássérült szoba)
3 szoba 2 db különálló fekhellyel (összetolható)

Bálint Borház

szallas bor muzeum  A hajósi Pincefalu szívében a Kadar utcában található pincénk. Alsópincénk 108 fős befogadóképességű. Hangulatos alsópincés leülési lehetőséget nyújt borkostolókhoz, rendezvényekhez, borbarát társasági összejövetelekhez. Pincénkhez „Borterasz”tartozik, ahol további 240 fő részére tudunk biztosítani kültéri leülési lehetőséget, kerti kiülőinken. 

Bagó Pince

szallas bor A Hajósi Pincefalu központjában a Szent Orbán szobor mellett egy présház tetőtere, igényes, három szobás, apartmanná lett kialakítva. A szobák kétszemélyesek és mindegyikhez tartozik fürdőszoba. A földszinten berendezett konyha hűtőszekrénnyel, tv-vel, hifivel, és DVD-vel van felszerelve.

logo
Tel.:+36/30-5008498
Kalocsa és Térsége Hírnevéért Vendégváró Egyesület

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Email