Zarándokház

szallas  2014. március 21-én adták át Hajóson a Magyar Zarándokút útvonalán található Zarándokházat.Az intézmény Hajós központjában a Szigeti Fő u. 10-ben található. 

zarándokház 2

A Zarándokház 6 szobával 42 férőhellyel várja vendégeit. Szobáink: 1db 10 fős, 1db 5 fős, 3db 4 fős, 1db 15 fős szoba. Kiváló helyszín céges rendezvények, gyermek és ifjúsági táborok, osztálykirándulások szervezésére. Szívesen ajánljuk még családi, baráti összejövetelekre, és bárkinek aki igényes szállást keres elfogadható áron.

Ebédlőnk befogadóképessége 42 fő. Teljesen felszerelt konyhával, valamint egy főző sarokkal (tűzhely, mikró hullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, kávéautomata) rendelkezik az intézmény. Az udvaron bográcsozási, grillezési lehetőség van. Igény esetén az étkezés megrendelhető a közeli vendéglátóhelyen.
A szálláshely udvarán a parkolás biztosított.
Az intézmény kiállítóterme bemutatja Hajós és a hajósi kegyhely történetét. Megismerkedhetünk a zarándoklat és a Magyar Zarándokút eseményeivel, állomásaival. A kiállítás egész évben ingyenesen látogatható.
A Pincefaluban borászaink szeretettel várnak minden vendéget borkóstolóra, pincelátogatásra.
Elérhetőségeink: Zarándokház
6344 Hajós Szigeti Fő u. 10.
www.facebook.com/zarandokhaz.hajos
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ginálné Kovács Anett +3670/331-3950
http://www.hajosvaros.hu

 

             

 

 

logo
Tel.:+36/30-5008498
Kalocsa és Térsége Hírnevéért Vendégváró Egyesület

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Email