programok kalocsa

Corona Pizzéria

etterem A pizzéria története 1997-ben kezdődött, amikor a pizzéria üzemeltető-tulajdonosa munkát kapott egy bécsi belvárosi pizzériában.

pelikanAz itt eltöltött két év alatt tapasztalatot és pénzt gyűjtött, majd Hartára haza térve pizza-kemence építésbe kezdett az addig is üzemelő kis sörözőjében. A kemence igen jól sikerült. (fotók a galériában) A hartaiak gyorsan rákaptak az akácfás kemencében sütött pizza ízére. A dolognak híre ment a környéken, sok vendég kezdett járni a környező településekről. A kapacitást Hartán nem lehetett bővíteni, ezért Kalocsán kibérelték az akkori „Vadászkürt italbolt” utcára néző szakaszát és itt kezdték meg működésüket 2001. áprilisában.

Immáron az elektromos kemencében sütött pizza hamar népszerű lett a városban. Mindig is törekedtek a minőség megtartására, állandóságára, a vevők panaszainak mielőbbi orvoslására és a korrekt üzletmenetre. Ennek köszönhetően a pizzéria szépen működött.

A fejlődés nem állt meg. Ők is kénytelenek voltak bővülni. 2004-ben átvették az egész üzlet területét és színvonalas sörözőt alakítottak ki a Vadászkürt italbolt helyén. A város új színfolttal gazdagodott a Pelikán söröző jóvoltából. Azóta is folyamatos változáson megy keresztül a vállalkozás. A megtermelt ”javakat” nagy részben visszaforgatják az üzlet fejlesztésére.

Új gépek, szebb környezet, többfajta termék bevezetésével próbálják felvenni a versenyt az egyre szűk(ö)ülő piacon. Céljuk továbbra is a lakosság tisztességes, jó minőségű pizzával való kiszolgálása, a dolgozói létszám megtartása.

logo
Tel.:+36/30-5008498
Kalocsa és Térsége Hírnevéért Vendégváró Egyesület

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Email