programok kalocsa

Csajdakert Étterem

etterem  A Kalocsai uszoda mellett található vendéglátó hely minden igényt kielégítő, kellemes időtöltést kínál a kalocsai lakosok, a túristák, akár az átutazók számára.


image052A színes ételválaszték között szerepelnek a halételektől, a magyar sertéshús, a baromfi, a marhahús és legkülönbözőbb húsok mellett a tésztaféléken és a friss salátákon keresztül a magyaros és nemzetközi ételek. Ételeinket mindenki számára elérhető áron kínáljuk. Hétköznaponként 2 féle menüvel egészítjük ki a kínálatunkat, melyet nem csak helyben, hanem kiszállításra is vállaljuk kedvező áron. A mai rohanó világban igény van napi változatos menüre. Idősebbek, helyhez kötött, emberek, cégek számára nagy segítség, hogy a menüt házhoz szállítva is kérhetik. Éttermünk családi rendezvények, eljegyzések, kisebb lakodalmak, esetleg baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, üzleti meetingek lebonyolítására tökéletesen alkalmas, mely erre a célra kialakított különteremmel is rendelkezik. Különtermünk légkondícionált és külön szociális blokkal ellátott. Nagy képernyős Tv és projektor kivetítő áll a vendégek rendelkezésére. A zöld övezet és az uszoda irányába táruló hangulatos, árnyékolt, rönkfa jellegű 40 fős teraszunk hűsítő lehetőséget kínál vendégeinknek a nagy melegben. Vendéglátó egységünkben SZÉP kártyát, Erzsébet utalványt és hitelkártyát is elfogadunk.
Tanulóoktatással is foglalkozunk szakács és pincér szakmában. Az akkreditált étterem konyhája a legmodernebb konyhatechnológiával felszerelt. Kialakítása, adottsága mindenben megfelel az Uniós előírásoknak. A helyi kamarával és iskolával együtt közösen igyekszünk a diákokat felkészíteni a „nagybetűs" életre. A Kalocsai Csajdakert étterem dolgozói és tanulói büszkén mondhatják el magukról, hogy jelenleg a város egyik legszebb éttermében dolgozhatnak. Kollegáimmal együtt mindent megteszünk Vendégeink igényeinek kielégítésére.
Sok Szeretettel várunk mindenkit a Kalocsai Csajdakert étterembe, hiszen a Vendégeink véleménye maghatározó számunkra.

Jákob Zsolt üzletvezető és tulajdonos
Cím és GPS: 6300 Kalocsa, Csajda utca 2. , GPS koordináták: N46° 53.3381' - E18° 98.9149'
Telefon: 06/78 467-604
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.csajdakertetterem.hu

logo
Tel.:+36/30-5008498
Kalocsa és Térsége Hírnevéért Vendégváró Egyesület

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Email