B.W.A. Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A B.W.A. Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Bács-Kiskun megye déli részén, Hajóson található.

Kft.1992. december 4-én alakult a holland Wendjoe B.V. leányvállalataként, 100%-ban holland tulajdonosokkal. Az alapítók célja az volt, hogy a helyi adottságokat kihasználva jó minőségű, magyar erős fűszerpaprikát termeltessenek, és dolgozzanak fel, biztosítva ezzel a holland anyacég alapanyag ellátását.

A feldolgozási tevékenység az évek során fokozatosan bővült. Ma már nem csak a helyi őstermelőktől, hanem a megyehatáron túlról is vásárolunk fűszerpaprikát, melynek éves mennyisége napjainkban átlagosan 3500 tonna. A fokhagymapépek gyártása néhány évvel később indult, melyhez szintén a környékbeli termelők biztosítják az alapanyagot.

A hagyományos, magyaros ízű termékek mellett a keleties ízvilágú szószok széles skáláját gyártja a Kft. A thai, kínai vagy közelkeleti konyhát idéző paprikás, és majonézes szószok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fogyasztók körében. A jó minőségű, magyar alapanyagra, a korszerű technológiára és a megbízható minőségű, széles termékválasztékra alapozza a BWA Kft. a sikerét.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek, 7:00 – 15:00

Elérhetőség: +3678/504-067

 

logo
Tel.:+36/30-5008498
Kalocsa és Térsége Hírnevéért Vendégváró Egyesület

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Email