programok kalocsa

Bakodpuszta

latnivaloAlig száz kilométerre Budapesttől, a kunsági puszta és a kalocsai Sárköz határán Bakodpuszta várja a természetes környezet rajongóit.

Az 51-es főközlekedési úton Dunapatajt elhagyva a 108. kilométerkőnél magánút vezet Dél-Magyarország egyik legszebb turistacentrumába.
A közel kétszáz hektáros területen olyan ritka őshonos állatfajtákkal találkozhatnak, mint a honfoglalás kora óta ismert magyar szürkemarha, magyar félvér ló, mangalica konda, racka juh, vagy éppen a gyermekek kedvencei, a szemtelenül „követelőző” szamárcsikók.
Számos élménnyel gazdagodhatnak az ide látogatók. A lovasbemutató során bepillantást nyerhetnek ember és ló évezredes, titokzatos kapcsolatába. Különleges élmény vendégeinknek a kocsikázás az érintetlen pusztába, melynek során megismerkedhetnek a kunsági puszta és a kalocsai Sárköz találkozásának sajátos flórájával és faunájávalBakodpuszta Csárda. Istállólátogatás során lehetőség nyílik megcsodálni, megsimogatni az új jövevényeket, kiscsikókat. Valamint szeretettel várjuk a lovak, lovaglás iránt érdeklődőket 4 éves kortól.
Az egy időben 600 vendég fogadására alkalmas Bakodi Csárda remek lehetőséget nyújt konferenciák, családi ünnepségek, vállalati rendezvények és lakodalmak magas színvonalú lebonyolítására.
Bakodpusztai programjainkról bővebben érdeklődjenek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, a honlapon www.koronatours.hu, vagy a 30-945-9771, 30-508-3938 számokon.

Irodai nyitva tartásunk: hétfőtől péntekig 8-16 óráig

logo
Tel.:+36/30-5008498
Kalocsa és Térsége Hírnevéért Vendégváró Egyesület

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Email