Szelidi tó – Nádas Apartmanok

szallas strand A Nádas Apartmanok szálláshely a Szelidi-tó partjától kb 150 m-re helyezkednek el. Közvetlenül a szállás alatt található egy élelmiszer bolt. A szállás zárt udvari parkolási lehetőséget biztosít. Kertjébe kiülhetünk, bográcsozhatunk, grillezhetünk igény esetén.

Szelidi tó – Diófa Apartman

szallas strand  Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a Diófa Apartmanban!
Nyitvatartás: Szezonális
Összes férőhely:14+3
0-3 éves korig a szállás ingyenes. 12 éves korig 50% kedvezmény.
Parkolási lehetőség: Nyitott parkolóban
Beszélt nyelvek: Magyar, Deutsch.

Holdfény kemping és Holdfény vendégház

szallas camping strand HOLDFÉNY KEMPING:
Az üdülő gyermek- és ifjúsági táborként üzemel teljes ellátással, de családok elhelyezését is vállaljuk. A kemping területén faházak és kőépületek találhatóak, valamint sátorozási lehetőséget is biztosítunk (a lakókocsival érkezőknek is).

Szelidi tó – Csepegi-üdülő

szallas strand  45 férőhelyes Panzió. Az üdülőben apartmanok, különálló faházak, és közös vizes blokkal rendelkező szobák is vannak. Az üdülő teljesen zárt területen, gépkocsi beállással, parkosított kerttel, tekepályával, pinpongozóval, különböző sporttevékenységekre alkalmas területtel rendelkezik.

Bringa Panzió

szallas etterem strand 2012 decemberben elkészült Dunapatajon a Bringa Panzió. Kalocsa és a Szelidi-tó közelében várjuk kerékpáros vendégeinket. A panziótól 300m-re halad el az európai kerékpárút. Természetesen várunk mindenkit, aki szereti kényelmet, szép környezetet, kedveli az angol vidéki stílust.

logo
Tel.:+36/30-5008498
Kalocsa és Térsége Hírnevéért Vendégváró Egyesület

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Email