Holdfény kemping és Holdfény vendégház

szallas camping strand HOLDFÉNY KEMPING:
Az üdülő gyermek- és ifjúsági táborként üzemel teljes ellátással, de családok elhelyezését is vállaljuk. A kemping területén faházak és kőépületek találhatóak, valamint sátorozási lehetőséget is biztosítunk (a lakókocsival érkezőknek is).

holdfenyAz elhelyezés 2-3-4 ágyas, valamint 8-10-12 ágyas /emeletes faágyak/ szobákban és 4 ágyas faházakban történik, a kemping összes férőhelye 65 fő. A szobákban hűtő van, a tisztálkodási lehetőséget két vizesblokk biztosítja. Kempingünkben 2 db faház van, amelyek 4 személyesek, családok elhelyezésére alkalmasak. A faház nappali részében 2 fő felnőtt részére fekvőhely, a nappali másik részében konyha – étkező rész van. A konyha felszereltsége: hűtő, mosogató, főzési lehetőség, alapvető konyhai felszerelések. A faház 2. szobájában emeletes ágy van, itt gyerekeket szoktunk elhelyezni. A faház saját vizesblokkal /zuhanyfülke/ rendelkezik. Vendégeink számára napi háromszori étkezést is tudunk biztosítani, mely napi kétszeri meleg étkezést / ebéd, vacsora / foglal magába, kivétel szombat és vasárnap, ekkor vacsorára hideg étkezést tudunk biztosítani.

- 40 fő feletti csoportoknak 20% kedvezmény a szállásdíjból
- a minimum 3, vagy annál több éjszakára megszálló vendégek szállásdíja tartalmazza a tartózkodás időtartamára a strandbelépő díját
- igény esetén erdei iskola májusban és szeptemberben
- zárt udvari parkoló
- bográcsozási és szalonnasütési lehetőség
- ping-pong
- SZÉP kártya elfogadóhely
- WIFI
- élelmiszerbolt a közelben
- strand 300 m

HOLDFÉNY VENDÉGHÁZ:

Vendégházunk 4 fő elhelyezésére alkalmas, melyben 1 szoba, étkező, zuhanyzó, és főzőfülke alapvető konyhai felszereléssel található. Vendégeink számára napi háromszori étkezést is tudunk biztosítani, mely napi kétszeri meleg étkezést / ebéd, vacsora / foglal magába, kivétel szombat és vasárnap, ekkor vacsorára hideg étkezést biztosítunk.

- bekerített saját udvar (kerti sütési lehetőség)
- a minimum 3, vagy annál több éjszakára megszálló vendégek szállásdíja tartalmazza a tartózkodás időtartamára a strandbelépő díját
- SZÉP kártya elfogadóhely
- élelmiszerbolt a közelben


Cím:
Holdfény Kemping : 6328 Dunapataj – Szelidi-tó, Kastély u.1.
Holdfény Vendégház : 6328 Dunapataj – Szelidi-tó, Tópart u. 6.
Telefon: 20/278-2286 vagy 78/425-707
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo
Tel.:+36/30-5008498
Kalocsa és Térsége Hírnevéért Vendégváró Egyesület

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Email